Category Archives: Information

animenewsnetwork.com: Aniplex USA Adds Kara no Kyoukai – the Garden of sinners


English-subbed BD box with bonus chapter to ship on February 8

Aniplex of America announced on Monday that it will release ufotable‘s entire Kara no Kyoukai – the Garden of sinners film series in an English-subtitled Blu-ray Disc box in North America on February 8, 2011. The eight-disc box will include the seven theatrical chapters of the franchise plus the bonus Final Chapter that will be available for the first time in February. The online retailer Right Stuf will be the exclusive distributor.

The Japanese Blu-ray Disc box of the film series will ship less than a week earlier on February 2. Right Stuf will offer the North American version for US$398.98. (The Japanese release will sell for 52,500 yen or about US$620, although that is the suggested retail price before discounts.)

Kinoko Nasu‘s original novels center around Shiki Ryougi — a beautiful, yet rather unsociable, girl. A strange series of violent deaths start occurring in her town. As a boy named Mikiya Kokuto attempts to get closer to Shiki, he soon learns that the two are connected and that there are many supernatural forces at work which could very likely get him killed as well.

Besides the seven theatrical chapters and the bonus Final Chapter, the Blu-ray box will feature the 60-minute edited Remix – Gate of Seventh Heaven- compilation of the first six films and the 50-minute Retracing All Seven Chapters of The Garden of Sinners television special.

The same Visual Chronicle Book (with staff interviews, every key visual from the franchise, illustrations from each movie, and artwork for DVD packages) will be included in both the Japanese and North American releases. However, the North American release will add a separate booklet with English translations of the text in the Visual Chronicle Book.

Takashi Takeuchi, the novels’ co-creator and illustrator, drew exclusive new artwork (pictured above) for the box’s cover. Prolific composer Yuki Kajiura (Tsubasa: RESERVoir CHRoNiCLE, .hack, Noir, Puella Magi Madoka Magica) scored the music in this film series.

Image © Kinoko Nasu/Kodansha, Aniplex, Notes, ufotable

Update: More information about the packaging and music added. Both the Japanese and North American releases will have English subtitles.

PS: Copy without edit from animenewsnetwork

3 Comments

Filed under Anime, Information, Kara No Kyoukai - The Garden of Sinners

Sakamoto Maaya – You Can’t Catch Me Sample Clips


credit to maayasakamoto.net also sakamoto maaya official site


Continue reading

1 Comment

Filed under Information, my favorite artist, Sakamoto Maaya

New Single Maxi Angel beats! (finally)


Finally out!!
but still wait 2 month

here the info:

Girls Dead Monster ラストマキシシングル 12月8日 2枚同時発売決定!!

Girls Dead Monsterのラストを飾る「ガルデモラストプロジェクト」が遂に始動!
岩沢(marina)・ユイ(LiSA)それぞれのマキシシングルが、12月8日、2枚同時発売!

[Girls Dead Monster 4th Maxi]
Last Song

発売日:2010年12月8日
アーティスト:Girls Dead Monster starring marina
収録曲:
1.Last Song / 2.Hot Meal(Another”Thousand Enemies”) /
3.God Bless You
価格:1575円(税込)
[初回版特典]
こもわた遙華 & 浅見百合子 描き下ろしコミック(特殊冊子付き)

【Girls Dead Monster 4th Maxi】 <<—MARINA!!!!! (yay)
「Crow Song」以来となる、岩沢待望のセカンドシングルが満を持して登場!

フィナーレを飾るにふさわしいプログレッシブなロックチューンに仕上がった表題曲「Last Song」に加え、 TVアニメ第5話で初披露された「Thousand Enemies(作詞:ユイ 作曲:岩沢)」を、もし岩沢が作詞もしたら…という想いで作られた"もうひとつの「Thousand Enemies」"である「Hot Meal」、約10分にも及ぶ壮大なる魂たちに捧げる歌「God Bless You」の計3曲を収録。

[Girls Dead Monster 5th Maxi]
一番の宝物 ~Yui final ver.~

発売日:2010年12月8日
アーティスト:Girls Dead Monster starring LiSA
収録曲:
1.一番の宝物 ~Yui final ver.~ / 2.Storm Song / 3.Day Game
価格:1575円(税込)

[初回版特典]
PV(Little Braver & Day Dame)収録DVD

【Girls Dead Monster 5th Maxi】 <<–LiSA
「Little Braver」以来、半年ぶりとなるユイの集大成的サードシングル、発売決定!

TVアニメ第10話で流れた挿入歌「一番の宝物(Yui ver.)」を、バンドサウンドに生ストリングスを加えた新たなアレンジにボーカルも新録。
更なる感動的なナンバーに生まれ変わった表題曲「一番の宝物 ~Yui final ver.~」に加え、走り続けながらも、失っていくものの切なさを歌い上げた待望の完全新曲「Storm Song」、 LiSAの全国ツアーの為に書き下ろされ未曾有の盛り上がりを見せた「Day Game」の計3曲を収録。

That all, haha finally i have idea to post something
gomen, not very update m(_ _)m
btw, still no image, only flash image.

you can check in here

Leave a comment

Filed under Angel Beats!, Anime, Information

[info] Sakamoto maaya – Down Town/Yasashisa ni Tsutsumareta nara / Down Town/If I Were Wrapped In Kindness



taken from nostalgic-lavender.net
Down Town/Yasashisa ni Tsutsumareta nara / Down Town/If I Were Wrapped In Kindness
2010.10.20

1. Down Town
2. Yasashisa ni Tsutsumareta nara / If I Were Wrapped In Kindness
3. Kanashikute Yarikirenai / It’s Too Sad
4. Down Town (instrumental)
5. Yasashisa ni Tsutsumareta nara (instrumental) / If I Were Wrapped In Kindness
6. Kanashikute Yarikirenai (instrumental) / It’s Too Sad

look like i’m late for this ==a
already Pv is out =//=”

Leave a comment

Filed under Information, my favorite artist, Sakamoto Maaya

Perkosaan di Bandung (buat Female lebih hati2)


[ada yang bilang HOAX, tp buat hati2, why not?]
dapet dari PM temen di FB, buat lebih hati2 aja
Lebih berjaga2, baik di semua daerah, u/ female lebih berhati2 dan usahakan jalan dengan ada cowo
kl mau jalan jangan jam sepi & kl bisa bergerombol
min harus bisa beladiri & punya team mate kl jalan,
kl yang begini, biasanya pelaku sudah janji dan udah atur semua
ubah semua kebiasaan jam pergi kl bisa di bikin acak u/ 2-3 minggu kl di target oleh orang, biar mereka gak bisa catat kebiasaan jalan.

Harap hati2 τϋќ para gadis2 :

Baru2 ini telah terjadi perkosaan terhadap gadis2 keturunan Tionghoa katholik di kota Bandung. Yang saya tahu jelas ada dua gadis yg diperkosa, sedang menurut laporan sudah 4 atau mungkin lima kasus perkosaan selama hari2 terakhir ini di Bandung dan 5-6 kasus masih terjadi di jakarta baru2 ini (minggu2 terakhir).

Kasus pertama, Seorang gadis mahasiswi STIEB berumur kira2 20 tahunan yg sewaktu pulang kuliah naik kendaraan umum, diculik oleh sopir dan penumpang ke daerah pinggiran (daerah Soreang) dan diperkosa rame2 oleh banyak orang sambil dipukuli dan akhirnya dilempar di tepi sawah didaerah Jl Kopo Bandung dan ditemukan oleh seorang tukang beca dan dibawa kerumah sakit, hingga hari ini 10/7 korban dirawat di RS Imanuel Bandung, dengan luka2 cukup parah, babak belur luka2 ditubuhnya dan pendarahan dsb..hingga mengalami trauma jiwa, menderita shock dan tekanan mental.

Kasus kedua, Terjadi hari rabu malam 8/7, di Jl. ter Pasteur, Bandung, dimana sepasang muda-mudi yg secara tiba2 di stop, diancam dgn keras dan si pria dipukuli, namun si gadis malang di culik dan diperkosa rame2 di suatu tempat, pelaku berkomentar “Sekarang kesempatan untuk merasakan/ menikmati cina2 Bandung” dan gadis tersebut setelah diperkosa, dianiaya dan menurut cerita dari keluarga dekat ybs, pemerkosa dgn kejamnya merusak alat vitalnya dgn besi, akhirnya dilempar disuatu tempat… gadis tsb, sekarang di rawat di RS Kebon jati, Bandung menurut berita, gadis tsb, mengalami gangguan jiwa hingga tidak sadar kalo diajak bicara oleh orang tua mereka…

NB : apabila tidak ada keperluan maka jgn lah keluar dan jgn pernah sendirian klr apalg pada saat malam hari… Waspadalah khusus cewek2 chinese…
Sekarang setan sudah berkeliaran.
——————————————————-
Sebarkan berita ini.,.,.

6 Comments

Filed under Information

劇場版「空の境界」終章 / 空の境界【通常版】


劇場版「空の境界」終章 / 空の境界【通常版】
品番:ANSB-2895 価格[税込] ¥4,410

画面サイズ:16:9 / HDワイドスクリーン / 1920×1080p / MPEG-4 AVC
サウンド:リニアPCM(ステレオ / 5.1chサラウンド)
時間:約30分

※通常版のみの発売となります

発売元:アニプレックス
販売元:ソニー・ミュージックディストリビューション

Sony Music jp | kara no Kyoukai.com

(Thanks to fredy for Information ^^)

Leave a comment

Filed under Anime, Information

That why KnK ch 7 sub not out


haha, after wait and read spoiler also read rumor about taka jun doesn’t have internet (I said rumor cos I check the gg site but not find the post –“)
And then after looking from my friends post in FB, and I check agin in gg site and found the post about takajun doesn’t have internet.

But a good news, that NOW takajun have a internet.
You can check here.
More like to say GG style is funny, I love it xD.
And now just wait for takajun.

Wish this animation will air in Indonesia and make it lisence
(DON’T DUB IT IN INDONESIA LANGUAGE! sorry to say, but not very like watch original anime from japan DUB to Indonesia. )

Leave a comment

Filed under Information